Startsidan
Bild & Text
Webdesign
Publicering
E-handel
Galleri

Kontakt

Mail

   
   
   
   
   
   
 

Vi har anlitat flera olika webbhotell under många års tid och tror att vi hittat de bästa, både vad gäller pris och service. Därför kan vi erbjuda väldigt bra priser och tjänster åt dig, såsom ett obegränsat antal e-postadresser.

För den enkaste webbplatsen, på 1000 MB*, betalar vi inkl. moms 350 SEK för upprättandet och ett års abbonnemang, och sedan tillkommer en årlig kostnad på 150 SEK till .SE - Stiftelsen för internetinfrastruktur, som ansvarar för svenska .se-domäner. Till dessa 500 SEK tillkommer 300 SEK för vårt arbete, så räkningen slutar alltså för din del på 800 SEK vid etableringen, och sedan 350 SEK per år. Då vårt arbete är utfört får du en elektronisk faktura (se prov »), och då likvid erlagts en elektronisk kvittering (se prov »). Du kan välja pappersfaktura, men då tillkommer faktureringsavgift.

Du kan testa om adressen du vill ha är ledig, genom att helt enkelt skriva in den i adressraden i en webbläsare (ex.vis Internet Explorer). Får du meddelandet "sidan kan inte visas" är den med all sannolikhet ledig för registrering. Om adressen är upptagen kan du om du vill även testa med tillägget .eu, .nu, .com, net, .mobi. Priset kan då bli något lägre eller något högre, men det rör sig om någon enstaka hundralapp per år. Vi hjälper naturligtvis till, och tar hand om registreringen när du valt namn på din domän.

*1000 MB är väldigt stort utrymme. De största siterna vi byggt ryms på ett par hundra MB, och då har vi där ändå publicerat tusentals bilder, massor av text, formulär med mera. De flesta gratisadresser erbjuder 10-20 MB, vilket räcker långt för de flesta privatpersoner. Vill du få en ännu tydligare bild av utrymme så är hela denna webblats, www.ell.se, på ca 2 MB.